framförhållning höll det på att gå RIKTIGT illa.
När jag skulle fylla bullarna med grädde och
mandelmassa (i stora mängder), gjorde jag den
fasansfulla upptäckten att jag av misstag tinat upp
en påse med vanliga frallor istället för semmelbullar*!
(Visste inte ens att jag hade kvar frallor i frysen. Där
fick jag, för att jag aldrig märker upp det jag fryser in...)
Som TUR var, hade jag fler påsar, med riktiga bullar!
Semlor är verkligen lika enkelt som genialt!
Ta tre goda ting och det blir sååå gott.
Mandelmassa, grädde, vetebullar.
Basvaror som man alltid har hemma!
*När man städar frysen i augusti och hittar den sista
påsen med semmelbullar, så kan man äta dem som frallor...
![]() |
En dag att fira! |
Haha! Jag hade viljat se familjens miner när du serverat frallor istället för semmelbullar!
SvaraRaderaDe skulle inte varit förvånade, jag försöker smyga in fullkorn i maten. Dock aldrig i semlor!
SvaraRadera