Äntligen - min blogg är född!!!
Nu ska jag bara komma på vad jag ska skriva om!!?
Men om jag kan prata utan att ha något att säga, så ska jag nog kunna fylla en blogg utan att ha något att skriva...
Så fram med skämskudden, eller tryck på krysset i övre högra hörnet...

tisdag 24 april 2018

Slut för idag!

Skapligt nöjd med att ha "överlevt" ännu en arbetsdag! Sysslat med lite FÖR många projekt - samtidigt - svartjobben oräknade... Hoppar vilt mellan skiftande frågeställningar och svarar på minst 3 mail samtidigt... hela tiden! Lycka till när vi snart ska börja tidsredovisa...

"Jaha??? vad har jag jobbat med idag då?" ...vad har jag INTE jobbat med? 

Oftast har jag INTE jobbat med det som stressade mig mest igår. Plötsligt kommer det nya ärenden som seglar förbi "prio 1" på listan... varje gång. Ombyte förnöjer, eller hur var det? Lite svårt att bli "helt färdig" med något bara... "Oroa dig inte för problemen som uppstod igår, det kommer nya imorgon" Typ...

Försöker hålla lite FÖR många bollar i luften... går "sådär" när nya bollar dyker upp i bollhavet hela tiden och passningarna kommer innan man klivit upp från avbytarbänken.

Pendlade mellan hopp och förtvivlan - men när jag gick hem hade pendeln svingats över till den hoppfulla sidan!

Tur man har hittat löpningen som verkligen fungerar som effektiv stressbroms. Ju mer stress - desto mer löpning behövs! Inte konstigt att det blivit så populärt att springa maraton! Nu är min plan drygt 5 mil i veckan! ORKAR inte springa mer. Hinner inte! ...måste ju äta, sova, titta på TV - och jobba också!

Tur man inte har värre problem än att 8 km löpning och ett avsnitt av Biggest Loser kan rädda dagen! Så nu till dagens höjdpunkt!

Mer spänning än så behövs inte!

... efter Stockholm Marathon ska jag sluta stressa - eller börja med Ultra-lopp...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar